De voorbereidingen van STORMLoop zijn in volle gang. De organisatie werkte de afgelopen maanden achter de schermen stevig verder aan de voorbereiding. Ondertussen meldden zich meer dan 60 participanten vanuit heel de provincie die allen zullen te zien of te horen zijn tijdens de 3 weekends van 11 tot 26 mei, verspreid over het grondgebied van Herentals.

Het is een bont allegaartje, beeldend kunstenaars en muzikanten uiteraard maar ook streetperformers, dansers, dak DJ´s tot zelfs een vlooiencircus schreven zich in.
Naast al deze acts en expo´s heeft STORMLoop ook een hoofdparcours waarin een 25-tal kunstenaars zullen exposeren in 7 locaties.

Galerie STORM, de Lakenhal, de in 2019 100-jarige Lompenfabriek in de Markgravenstraat, De Voorzienigheid, Art Center Hugo Voeten, Boothuis Brauhaus aangemeerd aan het sas aan de Herenthousesteenweg en tenslotte ook de voormalige Kapel Van het Scheppersinstituut die voor het eerst sinds lang en voor de gelegenheid wordt opengesteld voor het publiek.


'We zijn ontzettend blij met de hoeveelheid en vooral de variëteit aan participanten', zegt de organisatie, ´maar ook de eigenaars van de stuk voor stuk schitterende hoofdlocaties waren meteen enthousiast om mee te werken aan ons project.´

Nog tot 21 maart kunnen de participanten zich nog melden via de website www.STORMLoop2019.be om hun project te registreren, en op donderdag 7/2/19 is er een STORMLoop Infocafé waar de organisatie meer tekst en uitleg zal geven over het project aan alle geinteresseerden.